Abhyanga

images (8)(ook aan huis)  Abhyanga is een woord uit het Sanskriet. Abhy betekent wrijven en anga betekent ledematen. Abhyanga houdt dus in wrijving/smering van de ledematen. Abhyanga is een Ayurvedische oliemassage waarbij de wijze van masseren wordt gedaan met vloeiende strijkbewegingen in combinatie met warme Ayurvedische kruidenoliën op basis van sesamolie. De afsluiting van zowel de voorzijde als de achterzijde geschiedt op een unieke manier met een olieopgieting die ook wel phizichili wordt genoemd. Ayurvedische massage Gemert verzorgt voor u een totale lichaamsmassage die zorgt voor diepe ontspanning van lichaam en geest.

Abhyanga heeft een diepreinigende werking. Abhyanga helpt tegen stress, vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, spierpijn en nekklachten en depressie. Abhyanga heeft een goede werking op het immuunsysteem en de aanmaak van rode bloedcellen wordt bevorderd. Abhyanga heeft een verzachtende werking op reuma en helpt tegen burn-out, spijsvertering klachten en huidklachten. Ook helpt Abhyanga bij mensen met add en adhd.

Verder wordt de huid soepel gehouden en de Ayurvedische massage zal ervoor zorgen dat jij je goed voelt en lekker in je vel zit.

Bij de Abhyanga van 120 minuten die Ayurvedische massage Gemert u aanbiedt zit ook een hoofdmassage bij, eventueel met of desgewenst zonder olie, een voetenmassage en als afsluiting een gezichtsbehandeling. Abhyanga van 90 minuten is zonder hoofd en gezichtsmassage.

 

Ayurvedische Massage Gemert-Noord-Brabant