Helende intuïtieve massage

De helende Intuïtieve massage is een maimages (12)ssage die zich richt op het laten stromen van de totale lichaamsenergie en heeft veel weg van de kashmirische massage.

De essentie en de intentie richt zich op openheid, ontvankelijkheid en het werkelijk aanraken van de mens. Het is een bezielde aanraking vanuit een verdiepende verbinding, waarbij alle gevoelens welkom zijn.

Tijdens de intuïtieve massage stem ik mij af op de energie van de ander waarbij ik aanvoel wat de ander op dat moment nodig heeft. Door in dit moment aanwezig te zijn, zowel van mij uit als van degene die wordt aangeraakt, kan er een flow en een gevoel van tijdloosheid ontstaan. Daarbij dien ik wel te zeggen dat ook deze ervaring geen doel op zich is, maar wel kan ontstaan als jij ook zelf in dit moment, zowel geestelijk als lichamelijk, aanwezig bent.

De intuïtieve massage geschiedt op een massagetafel en is voor zowel mannen als vrouwen. Het uitgangspunt is veiligheid en vertrouwen. Daarom dat men zelf ervoor kan kiezen om bepaalde kleding stukken aan te laten of de massage in de pure naaktheid te ondergaan.

 

Tantrische/Ayurvedische massage Gemert Noord Brabant