Shirodhara

shirodhara in huis 2Pure ontspanning in verbinding met jezelf

Shiro betekent hoofd en dhara staat voor continue stroom.

De Shirodhara wordt gedaan door een revolutionair product van Cristalmind Shirodhara waarmee het mogelijk wordt gemaakt om de Shirodhara uit te voeren met water. De behandeling houdt dus in een continue warme straal water die op het voorhoofd wordt gegoten. Door de handigheid en de compactheid van het product is het tevens mogelijk de shirodhara aan huis te krijgen. Bekijk het product van Cristalmind Shirodhara op Youtube:

De Shirodhara heeft een diep ontspannende en kalmerende werking en gaat slapeloosheid, stress en hoofdpijn tegen. Afvalstoffen worden beter afgevoerd waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen. Deze behandeling stimuleert de werking van de hypofyse en de hypothalamus. Zo wordt tijdens de behandeling door de hypofyse het hormoon serotonine aangemaakt. Dit hormoon zorgt voor een feeling good gevoel.

Na de Shirodhara heeft u ruim de tijd om weer bij te komen en te herstellen vanwege de diep ontspannende werking die de Shirodhara behandeling op u zal hebben.

De shirodhara is een onderdeel van de Pancha Karma uit de Ayurveda. (5 voudige behandeling)

Een behandeling met de Shirodhara levert een totale geestelijke en lichamelijke ontspanning op zeer diep niveau.

N.b.shirodhara-nuitnuit

Alhoewel de Shirodhara een grote weldaad is voor lichaam en geest, behandelt Ayurvedische massage Gemert geen mensen die lijden aan een vorm van diepe depressie of psychose. Juist door de zeer diepe en kalmerende werking van de Shirodhara, zal het een tegenwerkend effect hebben.

 

Ayurvedische Massage Gemert Noord-Brabant